Leen Middelburg Chrysanten in Tanzania

Leen Middelburg Chrysanten heeft samen met een aantal andere kwekers locaties van Dekker Chrysanten in Tanzania, Afrika bezocht.

Leen Middelburg Chrysanten is door Dekker Chrysanten gevraagd om samen met een aantal andere kwekers hun locaties in Tanzania, Afrika te bezoeken.

Sander Middelburg doet graag verslag over zijn ervaring:

Hiervoor zijn we een aantal dagen samen op pad geweest. Zo hebben we een rondleiding gekregen op diverse locaties en ook goede discussies kunnen voeren over de uitdagingen, kansen en bedreigingen die het land met zich meebrengt.

Natuurlijk hebben we ook zelf wat stekjes mogen plukken (dat viel niet mee, extra veel respect voor de medewerkers die dit de hele dag doen).

Het was een mooi avontuur en een goede balans van werk en plezier. En als je dan toch in Tanzania bent, dan móét je ook een safari maken door het prachtige park Tarangire National Park.

Bedankt Dekker Chrysanten voor deze unieke reis!

Duurzaamheid & Certificering

Wij zijn een innovatief bedrijf dat voortdurend in beweging is. Milieu speelt een grote rol bij ons en wij hechten veel waarde aan duurzaam kweken daarom investeren wij graag in duurzame ontwikkelingen.

Leen Middelburg Chrysanten in Tanzania
Wij zoeken jou!
vorige
volgende